Nusabi Boston Terriërs

Online bezoekers

We hebben 217 gasten en geen leden online

2019

20 03 2018 pups van Nikki

wij verwachten

Kerst 2015 Yet

14102015

kerst nieuwjaarswens2014

vrolijk pasen 2014
kerst_nieuwjaarswens2013

De dagen worden weer korter, kouder en vooral natter! En laten alle honden daar nou een gruwelijke hekel aan hebben. Nee...nattigheid vinden ze maar niks, tenminste als het van boven komt. Zwemmen of door een modderplas banjeren vinden ze dan wel weer geweldig. Met al die regen is er geen hond die naar buiten wil, laat staan voor een lange wandeling! Dus worden de spelletjes weer van zolder gehaald om ze bezig te houden.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
 

2013_9_nieuws
dribbel_10_jaar
Hallo...hier ben ik dan!!! En zal mezelf meteen even voorstellen. Ikke ben... Just Cooper On Time een import heertje uit Polen (Warschau) en geadopteerd door Wim en Ineke. Ik moet natuurlijk wel effe een inburgeringcursus volgen. Maar dan kan ik ook meteen ingeschreven worden in het Nederlandse stamboek van de Raad van Beheer.

By the way... for friends I am Cooper, so you can call me Cooper!!!
cooper
pasen_2013
kerst_nieuwjaarswens2012
kennel_nusabi_wenst_iedereen_vrolijk_pasen
Het weer zit lekker mee, dus de pups mogen naar buiten. Alles is nieuw voor hun en ze komen van alles tegen. Als ze hun behoefte buiten doen belonen we ze hemel in! Jaja... de zindelijkheidstraining is begonnen. Klik hier om het dagboek te openen.
WAAR:
De Steengroeve, Industriestraat 24, 4861 PR Chaam, Nederland

Parkeren op de parking van het Pannenkoekenhuis De Steengroeve.
http://website.steengroeve.nl/

WANNEER:
Zondag 29 April 2012, 14 uur

INFO:
Loop je graag met ons mee? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoneer naar 0032 473 21 79 47, want de uitbaters van het Pannenkoekenhuis willen graag weten met hoeveel personen we ongeveer komen.
We gaan wandelen in het natuurgebied “De Chaamse Bossen”, ten zuidoosten van Breda, tussen Chaam en Gilze. Het bestaat uit bossen, graslanden en heidevelden met vennetjes. In een groot deel van het gebied mogen honden loslopen.
Stevig schoeisel aandoen en een handdoek meebrengen voor je hondje is geen overbodige luxe.

Kerstkaart_2011_Bostons

Tijd voor een feestje. Boston jubileumshow 50 jaar BTCM 27 november 2011Hieperdepiep hoera! De Boston Terriër Club Nederland bestaat dit jaar 50 jaar. Dit wordt gevierd met een Jubileum-Kampioenschapsclubmatch op zondag

27 november 2011 in Motel van der Valk te Vught. Het inschrijfformulier is te downloaden van de site www.bostonterrierclubnederland.nl Voor iedere ingeschreven hond krijgt u een uniek beeldje van een Boston Terriër als aandenken aan dit Jubileum. Schijf nu in, dan maken we er een gezellige dag van.

mt_gallery Afgelopen 1 mei 2011 was het weer zo ver! Jongenhondendag en de verkiezing Beste Boston van het jaar 2010, georganiseerd door de BTCN. Nusabi Charly Beau werd eerste en beste reu van die dag. Voor Nusabi Bellissima La Contessa een tweede plaats, ook niet verkeerd Zij is net als Belle al Jeugdkampioen. Nusabi Belle Bijou (foto links) werd Beste teef en BIS tevens werd zij Beste Boston teef van het jaar 2010. Geniet iedere dag van jullie Bostonnetje. Winnen op een show is natuurlijk heel leuk, maar niet echt belangrijk
Sep  

Joop is door omstandigheden teruggebracht. Inmiddels hebben wij een nieuw tehuis voor hem gevonden. Hij heeft het geweldig naar zijn zin met zijn nieuwe baasjes, en past zich weer zo gemakkelijk aan, een echte Boston dus!

Wel hebben zijn baasjes hem omgedoopt in Sep. Zijn officiële naam is Nusabi Caspar en zijn roepnaam is nu Sep.
Wanneer? Zondag 22 mei 2011
Vertrek wandeling: 11:00u
Waar? Soesterduinen (routebeschrijving: http://www.soesterduinen.nl/contact.htm)
Wat? Wandeling door de bossen van ongeveer 5km. Na afloop hebben we een eigen zaal waar je kan drinken (http://www.soesterduinen.nl/index.htm). Neem hiervoor CONTANT (klein)geld mee, ze hebben niet veel wisselgeld! Er is geen mogelijkheid om te lunchen, omdat de keuken zondags gesloten is, er is echter wel cake aanwezig.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld hierin met hoeveel mensen en hoeveel honden je komt, en of je na afloop iets te drinken gaat bestellen (ivm bediening).
Belle is Jeugdwinster en Winster 2010 en werd BOBAfgelopen zaterdag vertrokken we richting Amsterdam om daar deel te nemen aan de Winner 2010. Het bleek een hele succesvolle dag want onze Belle werd Jeugdwinster, Winster en BOB!

Dit schreef de keurmeester in haar keurverslag:

Erg mooie en elegante teef met een prachtig hoofd. Goed geproportioneerd, mooie schedel. De oren zouden iets dichter naar elkaar mogen staan.
Mooi skelet en (lood)rechte stand, prachtige borst, uitstekende hoeking van de achterpoten, prachtige schouders en buik.
Erg aantrekkelijk (levendig) met een uitstekende rug wanneer ze loopt (allure) en een mooie halsopening.

Alle honden hebben zich eens flink uitgeleefd in de modder. De foto's van het modderbad kan je zien bij foto's in het album van onze Rhodesian Ridgebacks en in het album van onze Bostons Terriërs.
Daarna moesten ze toch wel even afgespoeld worden, voordat ze weer naar binnen konden, dat vonden ze iets minder. Wij hadden het lekker rustig die avond, het hele spul was uitgeteld.
Dat modder goed is voor de vacht/huid kon je de volgende dag wel zien, ik heb de honden nog nooit zo zien glimmen. Misschien een idee voor uzelf!


gallery1 gallery1  

Bruutje

Nusabi Brutus geboren 26 november 2009
Overleden; 26 augustus 2010.

We hebben verschrikkelijk nieuws gekregen van de eigenaren van Nusabi Brutus.
Bruutje is aangereden door een auto en heeft dit niet overleeft. Het is heel tragisch dat Bruutje nooit Brutus is geworden.

(Klik op de afbeelding om nog een foto van Bruutje te zien)
Nieuwe website met een stamboomdatabase van Geert Degezelle. Hij heeft als hobby het genetisch uitspitten van stambomen. Op het moment dat we dit schrijven zijn er al 3053 honden in de database en 49 geregistreerde gebruikers! Zij willen informatie over de Boston Terriër verzamelen van over de hele wereld. De website en de database zijn bedoeld voor Boston Terriër liefhebbers over de hele wereld die - hopen zij - zullen helpen zoveel mogelijk informatie te verzamelen. De focus ligt op de Boston Terriër stambomen en zij zouden het waarderen om alle informatie te kunnen delen, die er beschikbaar is vanaf het begin van de Boston Terriër fokkerij. Klik hier voor de link naar de website.
Wanneer: De volgende Boston Terriërwandeling is gepland op zondag 10 oktober 2010, 11 uur.
Waar: Dit keer gaan we stappen in Herpen.
Eetcafé de Kriekeput, Paviljoen.
Schaijkseweg 3a
5373 KL Herpen, Nederland
http://www.herperduin.nl/
Mogelijkheid tot parkeren op het terrein.

Routebeschrijving:
-Zowel vanaf Utrecht als vanaf Eindhoven neemt u de A2 naar ’s-Hertogenbosch, bij ’s-Hertogenbosch neemt u de A59 richting Nijmegen, deze gaat bij Oss over in de A50. Verlaat de A50 bij afrit 17 (Ravenstein, Herpen) en ga rechts richting Herpen.
-Vanaf Arnhem neemt u de A50 richting ’s-Hertogenbosch. Verlaat de A50 bij afrit 17 (Ravenstein, Herpen) en ga rechts op de rotonde en bij de stoplichten weer rechts richting Herpen.
-Bij de rotonde rechtdoor en weg blijven volgen door het dorpje Herpen. Het viaduct over en de 2e afslag links richting Schaijk (volg ANWB-bord Herperduin), na ongeveer 800m gaat u links bij de vlaggenmasten, waarna u het terrein van paviljoen de Kriekeput oprijdt.

Wat:
We beschikken over een zaaltje waar we elkaar ontmoeten en iets kunnen drinken.  Vervolgens vertrekken we op wandeling en komen rond 13.00u terug bij het paviljoen, waar we  de mogelijkheid hebben om een lunch te nuttigen.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Esther en Marc van Zachten, met hun bostonnetjes Fausto en Belle, en door Eddy en Vera Neefs, met hun Bohemian Time bostonnetjes Branti, Sarn en Galia.

Ga je mee? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zijn er klaar voor !                           (klik op een foto voor een vergroting)
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1
gallery1 gallery1

Wanneer:  21 Maart 2010, 11 uur
Waar:        HET UILENBOS, Pannenkoekenhuis,
                  Engweg 61, 
                  6741 KC Lunteren
                  Nederland
                  GPS instellen op Beukenlaan 5
Tel.            0031 (0)318 48 23 27   

bohemiantimeWat:         We spreken af om 11 uur in het Pannenkoekenhuis waar we om 12 uur vertrekken om een wandeling  te maken door het bos van ongeveer 1 uur. Tussen 11 en 12 uur kan er iets gedronken worden en na de wandeling kunnen we samen een hapje eten. Er is een zaal (Pinkestal) voor ons beschikbaar. We mogen dit gratis hebben als er voldoende mensen na de wandeling iets blijven eten anders moeten we 250€ betalen.  Blijf dus eten aub.

De route en de menukaart vindt u op de volgende website:
http://www.uilenbos.nl/ als je graag wilt mee wandelen, mail me dan even aub, zodat ik weet hoeveel mensen er ongeveer komen en de uitbaters van het Pannenkoekenhuis hier rekening met kunnen houden voor de bediening.

www.bohemiantime.be
0032 476 35 15 15

Hopelijk tot op 21 maart.

Groetjes, Eddy en Vera
Dikke slebbers van Branti, Sarn en Galia 

 

Kijk regelmatig op deze pagina voor het laatste nieuws van Boston Terriër Kennel Nusabi!